СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Софтуер ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ


  • Видеонаблюдение -  Milestone -


производител: Milestone
подгрупа:

Milestone Systems е водещ в света доставчик на IP софтуер за видео управление (VMS) (отворена платформа) и се използва от повече от 100 000 клиенти по целия свят. XProtect е лесен за използване, но мощен VMS, които е проектиран с отворена архитектура. Това означава, че всички XProtect продукти са съвместими с повечето IP камери, енкодери и цифрови видео рекордери, отколкото всеки друг производител на VMS, което ви дава свободата да се смесва различен хардуер, за да отговоря на вашите нужди и бюджет.


Софтуерът на Milestone поддържа повече от 300 различни модели камери и видео енкодери от над 35 производители. Тази поддръжка ви предоставя най-широкия избор на точното устройство за всяка ситуация.
Тъй като XProtect се основава на истинска отворена платформа, имате възможност да интегрирате най-добрите до момента бизнес решения и да разширявате с бъдещите нововъведения.
Дали инсталирате няколко камери или няколко хиляди, XProtect е продукта с който ще Ви е най-лесно.
Открийте предимствата на XProtect

Отворена платформа: За типичната система за IP видео наблюдение, са необходими много компоненти, независещи от камерите, като например мрежови рутери, суичове, кабели, сървъри, архиватори, захранвания за управление и софтуер за запис. С избора на XProtect, имате възможност за свързване на продукти от широк набор от доставчици, които пасват най-добре на нуждите на вашата инсталация


Надеждна и доказана технология
Добре известната и доказана технология на Milestone ви дава възможност да изградите надеждни и стабилни решения за IP видеонаблюдение. Технологията на Milestone е доказала своето действие в повече от 25000 клиентски инсталации, т.е. вие знаете, че можете да разчитате на прецизност и отлично представяне.


Преглед на място и чрез отдалечен достъп
Отдалеченият достъп на Milestone дава възможност на мениджъри, охранителен персонал и администратори за пълен контрол. С интуитивния си и лесен за работа интерфейс, отдалеченият достъп осигурява безпроблемен преглед на място и незабавен достъп до записани видео файлове, с цел бързо търсене, анализ и експортиране на доказателствен видео материал.


Използвайте за видео наблюдение и за много други цели, като обучение, осигуряване на качеството в производствения контрол или логистика, доставка и статут на инвентаризация, застрахователни искове, служителски процедури и мониторинг на околната среда.

Пригодност за бъдещи приложения: Всички XProtect продукти могат лесно да се разширят, за да може безпроблемно да се надгражда вашата система според вашите нужди и бюджет. А гъвкавият модел за лицензиране ви дава свободата да се добавят нови технологии, когато те бъдат разработени, което ви позволява непрекъснато актуализиране и подобряване на вашето решение


(1) XProtect Professional поддържа до 64 камери на сървър


(2) За повечето инсталации, по-големи от 250 камери, Milestone препоръчва използването на XProtect Corporate


(3) Използването на платформа за интеграция на Milestone (MIP) или на предишната версия на SDK


(4) Използването на XProtect Analytics или MIP


(5) Не пълната функционалност на алармата управление