.: Контакти:.


Варна, бул. Вл. Варненчик № 66


GPS: 43.21002, 27.90846

Рейтекс Инженеринг - Варна е водеща инженерингова фирма в областта на Видеонаблюдението, комуникациите, Компютърните технологии, Системи за сигурност, Автоматизация на сгради и технологични процеси, Контрол на достъпа и работното време, Хотелски системи за сигурност, Периметрова охрана и др.

Видеонаблюдението все по-често се използва в бизнеса както с цел контрол и наблюдение, така и за защита на наблюдавания обект. Използва широко в целия свят не само за контрол на технологичния процес на служителите но и за безопасност на клиентите. Видеонаблюдението разкрива възможности за подобряване на качеството на обслужване. Наличието на камери играе психологическа роля и намалява вероятността персоналът или клиентите да извършат посегателство или кражба в обекта.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ОТ РЕЙТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ ВАРНАРейтекс Инженеринг Варна предлага пълна гама техника и системи за видеонаблюдение за нуждите на различни видове клиенти. Фирмата предлага техника и системи на водещи производители в тази сфера, между които JVC, Pelco, Dedicated Micros, DTC, Silent Witness, AV Tech, HIKVISION и EverFocus. Продаваните от нас продукти са с високо качество и съответващи разумни цени. Фирмата предлага комплексно проектиране, изграждане и поддръжка на всички видове системи за:
- видеонаблюдение в офиси
- видеонаблюдение в търговски обекти
- видеонаблюдение в складове
- видеонаблюдение в барове и заведения
- видеонаблюдение в училища
- видеонаблюдение в банки
- видеонаблюдение в игрални зали
- видеонаблюдение в казина
- видеонаблюдение в превозни средства
- видеонаблюдение в бензиностанции
- видеонаблюдение в домове
.

Фирмата произвежда специализирани изделия и системи в областта на радиокомуникациите, системите за сигурност и контрол на достъпа, доставя изделия и комплектова системи в тези области и в областта на видeонаблюдението и пожароизвестяването.

Рейтекс Инженеринг е оторизиран доставчик и интегратор на компютърно и мрежово оборудване и софтуер, GSM и офис техника.

Фирмата е частна, изцяло българска и е основана през 1991г. в гр Варна.